Annemieke de Jager | Trouwambtenaar

Een ceremonieel huwelijk betekent dat jullie al voor de wet zijn getrouwd, bijvoorbeeld gratis op een doordeweekse dag, en jullie trouwdag of ceremonie vieren op een andere dag. De ceremonie die op dat moment plaatsvindt is dan ook symbolisch. Benieuwd naar de voordelen? Ik zet ze graag voor jullie op een rij:

Vrij om te gaan en staan waar jullie willen

Jullie mogen zelf kiezen waar en wanneer de ceremonie plaatsvindt. Willen jullie een ceremonie op het strand of bovenop de Martinitoren in Groningen? Dat kan!

Gaan jullie de grens over?

Willen jullie in het buitenland trouwen? Ook dat kan! Met een ceremonieel huwelijk hoeven jullie dit niet aan te geven bij de gemeente, dit scheelt een hoop kosten.

Dit is jullie moment

Bij een ceremonieel huwelijk mogen jullie de ceremonie zelf invullen. Hierdoor is er veel ruimte voor de liefde en staat de inhoud centraal in plaats van alleen dat krabbeltje op papier.

En nog zoveel meer

Een wettelijk huwelijk is ook mogelijk! Ik kan benoemd worden als trouwambtenaar/BABS voor 1 dag. Dit is wel afhankelijk van de gemeente waar jullie willen trouwen. De kosten voor het benoemen en beëdigen zijn exclusief mijn tarief.

Met een belafspraak zullen wij elkaar voor het eerst spreken en ben ik uiteraard benieuwd wie jullie zijn en wanneer de grote dag is. Na de belafspraak kom ik graag bij jullie thuis langs voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis van deze ontmoeting stel ik voor jullie een offerte op en kunnen jullie vervolgens beslissen of ik jullie BABS of ceremoniespreker mag zijn op jullie grote dag.

Zeggen jullie ja tegen Babs van het Noorden? Dan noteer ik jullie trouwdag in mijn agenda en ontvangen jullie van mij een schriftelijke bevestiging. Graag plan ik dan een vervolgafspraak om mijn speech voor jullie zo goed mogelijk voor te bereiden. We lopen jullie trouwdag door en wellicht kan ik jullie nog wat praktische tips of leuke ideeën meegeven.