Annemieke de Jager | Trouwambtenaar

Leuk dat jullie meer over mij te weten willen komen! Ik ben Annemieke, 28 jaar en ik woon in Bierum (Groningen) samen met Wouter en onze hond Eros. Ik ben een gezelligheidsmens en vind het dan ook heerlijk om met vriendinnen of familie lekker te kletsen of spelletjes te doen. Daarnaast vind ik het stiekem ook heerlijk om met een kleedje op de bank naar series of films te kijken.

Mijn hobby’s zijn voetbal, wielrennen en er lekker op uit met de hond, een buitenmens!
Mijn favoriete seizoenen zijn dan ook de lente en de zomer. En laat dat nou net prachtige trouwseizoenen zijn! (uiteraard is er ook niets mis met een sfeervolle winterbruiloft!)

Als zelfstandig trouwambtenaar vertel ik jullie liefdesverhaal. Persoonlijk en met veel aandacht en humor geschreven. Ik haal er het maximale uit om jullie ceremonie zo bijzonder en compleet mogelijk te maken. Dat betekent dat ik als Babs van het Noorden, ook de grenzen overga en niet alleen in het noorden trouw, maar ook in het oosten, zuiden en westen van Nederland. Zoeken jullie echt de grenzen op en trouwen jullie liever in het buitenland? Ook dan vlieg ik voor jullie de hele wereld over!

Als echte Groningse ben ik nuchter ingesteld, ben ik open en eerlijk en is alles bespreekbaar naar jullie wens. Ook houd ik erg van humor en verwerk ik dit graag in een speech, om de ceremonie luchtig te houden. Mijn doel is dan ook om jullie, maar ook jullie gasten, een fijn en hartelijk gevoel te geven tijdens de ceremonie met hopelijk veel gelach en wellicht een traan (van geluk!).